was successfully added to your cart.

Lezárás – Új kezdet

Lezárás – Új kezdet

By 2018-04-07 Egyéb No Comments

Több, mint két hónapos munkánk gyümölcse születik meg a napokban.

Közben megállíthatatlanul árad a madárcsicsergés, visszafordíthatatlanul itt a tavasz! Törékeny, de szilárdan növekvő rügyek lándzsás kis hegyén pattan az üde zöld, virágzó fák illatpompája szédíti csodálkozó szívemet utcán sétálva.

Bonyolult kettősség mindez. Változás, megújulás, újjászületés, mely öröm. Mégis benne van egyszerre a múlandóság, a soha vissza nem térés, az emlékké válás….

A jó hír, hogy a múlt is változhat bennünk, a diák TANUL, és Békét köthet, ha képes régi önmagát is megérteni és szeretettel elengedni, nehéz és összetett történés. Persze ez nagyon bonyolult folyamat tud lenni.

Valahogy efféle módon igyekszem én is sejtjeimnek az élet és a gyógyulás üzenetét küldeni.  Hiszen lassan 3 év telt el műtétem óta, s lám itt vagyok, élhetek, érezhetek, tudok járni, látok, hallok és kezemben újra ecset ….

A Lezárás – Új kezdet festményt képet nem sokkal diagnózisom előtt terveztem, megint megtapasztaltam bölcs és támogató lelkünk, érzi, tudja mi a helyes.

Most N. rendelésére alkottam újra a motívumot gyertyára. Meglepetésemre, ritka mélyen érintett, újabb történetet kavart és rendezett bennem. mire elkészült.

Boldogan írom, hogy Teljes Új tartalommal és funkciókkal bővült, struktúrálódott át a Honlapom!

A mai naptól Dorottya Kreatív Kifestő szettben Ti is kifesthetitek a választott gyertyátiokat, ráadásul május 31-ig akciós bevezető áron!

A Lezárás – Új kezdet festményt reprodukcióban, ráfestéssel már utánrendelhetitek, vagy  Dorottya Kreatív Festő szettben Ti is kifesthetitek saját színekkel. Akciós bevezető áron.

 

Az alkotáshoz ez a vers született a megtervezésekor 2014-ben, most szeretettel osztom meg, remélem elfújja a felhőket, amik most összegyűltek:

“szilárdságom télből olvadó tavasz,
fodros madarak tisztást énekelnek
mellkasomra, trilla szirmot pettyentenek
a hagymákkal telt ágyásokba.
Havas álom temeti a régit,
a múltat, s helyére engedi a
megesett ébredőt”

 

Szeretettel,